قابل توجه دانشگاهیان محترم
باسلام و احترام؛ معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه زنجان در نظر دارد با هدف ترویج فرهنگ آشـپزی آسان و طبخ غذاهای سالم، فستیوال بزرگ آشپزی در دانشگاه برگزار نماید. لذا از دانشجویان، کارکنان و اساتید علاقمند دعوت می شود تا در این فراخوان شرکت نمایند. در این مسابقه دانشجویان غیرایرانی دانشگاههای استان (دانشگاه زنجان، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه) نیز می توانند شرکت کنند. اهداف طرح ؛ ارتقا سطح اگاهی خانواده دانشگاه در زمینه غذا و سلامت. آشنایی با غذاهای بومی، محلی و سنتی ایرانی. ترویج فرهنگ آشـپزی آسان و طبخ غذاهای سالم. ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان
شیوه نامه برگزاری جشنواره: سرپرست گروه کلیه مسئولیت های گروه خود را برعهده دارد و می بایست ضمن شرکت در جلسه توجیهی کلیه موارد و شرایط مقرر را به اطلاع اعضا گروه برساند. همچنین جایزه به سر گروه تقدیم خواهد شد. با عنایت به اینکه مبنای این جشنواره ایجاد حس همکاری در بین دانشگاهیان میباشد لذا الزامی است به صورت گروه های (2 تا 3 نفر) در این مسابقه شرکت نمایند. غذا ها در منازل آماده شده و در روز مسابقه در محل برگزاری نمایشگاه ارائه شود تا پس از ارزیابی نفرات برتر مشخص شود. زمان برگزاری مسابقه روز دوشنبه 29 بهمن 1403 ساعت 12 در محل کریدور نمایشگاهی غدیر برگزار خواهد شد. بعد از مسابقه، ورکشاپ آشپزی توسط استاد جلال زواره (داور مسابقه دستپخت) برگزار خواهد شد که دانشگاهیان عزیز می توانند در این کلاس ویژه آشپزی به صورت رایگان شرکت کنند.
جایزه تیم اول: ۵ میلیون تومان جایزه تیم دوم: ۴ میلیون تومان جایزه تیم سوم: ۳ میلیون تومان + ۵ کارت هدیه ۲۵۰ هزار تومانی به تیم های چهارم تا هشتم
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید